Typetjes:

Entertainment

Zowel zakelijk als particulier

Een greep uit ons assortiment typetjes die voor vele events te gebruiken zijn zowel in de zakelijke als particuliere sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een seminar, opening, bruiloft of een productpresentatie.

Zwarte pieten

Pepe en Pepito

Laat dit duo uw sinterklaasfeest opvrolijken en de kids zullen een spetterend feest beleven. Het gehele feest wordt door deze twee in goede banen geleid en af en toe gaat er ook wel eens wat mis…. De kinderen zullen zich dit alles nog lang herinneren.

Kerst

Kerst-elf Holly en de kerstvrouw Missleto

Laat uw gasten in kerstsfeer komen met deze twee karakters. Ook zonder sneeuw bezorgen ze een witte kerst…

Poetsdames

Met een overdosis ouderwetse gezelligheid staan zij garant voor een opgeruimd portie sfeer.

Moulin Rouge dames

Antoinette en Odette

Oh la la! Antoinette en Odette, ontvangen de gasten in de amoureuze sfeer van Paris en de Moulin Rouge. Hun geflirt doet het hart van elke man sneller slaan en ook de dames voelen zich gevleid door de kokette complimenten van deze betoverende schepsels.

Bloemenmeisjes

Fleur en Amber

Deze flower Girls zeggen het met bloemen. De gasten gaan het feest tegemoet op een pad van rozen blaadjes. In een waas van heerlijke bloemengeuren maken ze hun entree op het dan al spetterende feest.

Paardendames

Ank en Felice

Milieu? Deze dames komen uit het beste milieu. Van kinds af aan getraind op de dressuur laten zei uw gasten merken wie de teugels in handen heeft. Maar zoals het een goed ruiter betaamd zullen complimenten bij een geslaagd kunststukje niet ontbreken.

Halloween Griezelfeest

Griezelstel

De onthoofde bruid en de bloeddorstige bruidegom, of de dolende piraat en zijn behekste prinses. Zij staan garant voor een onsmakelijk welkom en een lugubere avond vol gruwelijkheden en angstige momenten. Een dag die je je misschien nooit meer zult herinneren.

Typetjes: